logo grijs
Werving & Selectie
Recruitment
Loopbaanbegeleiding
Outplacementbegeleiding
silouette

Werkwijze

Zoek je een nieuwe baan? Dan gaan we als volgt te werk.

Je kunt direct reageren op vacatures op deze site, maar je kunt je ook inschrijven voor toekomstige vacatures.

Als je gericht reageert op een bepaalde vacature, stuur dan niet alleen je Curriculum Vitae in, maar ook een korte, gerichte motivatiebrief voor de betreffende functie.

Schrijf je je eerst in, dan stuur je uiteraard je Curriculum Vitae op via het contactformulier. Zet in de tekstruimte wat jouw zoekprofiel is (welke branche, welk soort functie(s), regio/reistijd, aantal uren etc.).

Aan de inschrijving en bemiddeling zijn, voor jou als kandidaat, uiteraard geen kosten verbonden.

Op het moment dat ik een vacature voor je heb, neem ik persoonlijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf de website in de gaten houden.

Uit alle sollicitaties wordt een eerste selectie gemaakt.


Als jij een potentiële goede kandidaat bent, volgt er altijd een uitgebreid sollicitatiegesprek bij mijn bureau.

Ik zal nooit je CV doorsturen naar een opdrachtgever zonder dat ik je gesproken heb en je daarvan op de hoogte heb gesteld. Ik zal jouw CV nooit gebruiken zonder dat jij op de hoogte bent.

Uit de sollicitatiegesprekken bij mijn bureau, volgt een tweede selectie.

Deze kandidaten stel ik voor en gaan op gesprek bij de opdrachtgever.

Ik werk zorgvuldig en transparant, waarbij ik altijd mijn best doe om de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaten zo goed mogelijk te behartigen.

Alle vragen die jij hebt voorafgaand en tijdens de procedure, zal ik zo goed mogelijk beantwoorden. Heb je ondersteuning nodig bij een betere presentatie van je CV of voorbereiding voor je gesprek? Dat is onderdeel van mijn begeleiding aan jou als kandidaat, dus stel je vragen gerust.

Uiteraard is het uiteindelijk de opdrachtgever die de beste kandidaat voor de functie selecteert.

Actuele vacatures

Ik ben aangesloten bij en werk volgens de sollicitatiecode van de NVP (Nederlandse Vereniging voor personeelsmanagement en organisatieontwikkeling).

nvp