logo groen
Werving & Selectie
Recruitment
Loopbaanbegeleiding
Outplacementbegeleiding
silouette

Klanten aan het woord

"Tonny weet scherp te krijgen wat de organisatie vraagt en nodig heeft."

Hieronder staat een greep uit de verschillende referenties die ik gekregen heb van klanten voor wie ik de afgelopen jaren opdrachten heb uitgevoerd.

Wilt u zien voor wie ik heb gewerkt?

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Wat een voorrecht was het om Tonny Keijers als jobcoach te hebben. Ze nam de tijd om echt naar me te luisteren. Ze is oprecht geïnteresseerd en stelde de juiste vragen waardoor ze me goed leerde kennen. En ze was altijd bereikbaar om te helpen bij mijn sollicitaties, zowel met het doorlezen van brieven als tips voor en na het gesprek. Erg fijn om haar naast me te hebben in dit hele traject. Tonny, bedankt!
Elsa Dinjens, jeugdzorgwerker - 2021 

Tonny heeft de afgelopen 2 jaren een opdracht uitgevoerd binnen SDW, waarin ontwikkeling van arbeidsmarktcommunicatie en de optimalisering van het proces van werving & selectie centraal heeft gestaan. In beide opdrachten is Tonny goed geslaagd. Zoals ze zelf ook aangeeft; nooit zonder goede samenwerking met anderen en die samenwerking zoekt Tonny bewust op. Fijne collega. Bedankt. 
Gerry Remmers, manager Mens & Organisatie a.i. bij SDW Zorg - 2021

Tonny Keijers heeft mij geholpen en ondersteund bij mijn loopbaantraject. Dit heeft zij op een zeer prettige manier gedaan door voldoende tijd en aandacht te besteden voor het oriëntatietraject. Verder geeft Tonny veel praktische tips rondom de sollicitatieprocedure welke zij terug laat komen in de loopbaancoaching. Ze luistert echt naar je en stelt verdiepende vragen die tot nieuwe inzichten leiden, op persoonlijk en professioneel gebied. De kracht van Tonny is de 'warmte' en betrokkenheid waarmee zij dit doet. Het is dan ook erg fijn, leerzaam en leuk om loopbaangesprekken met Tonny te voeren. Tonny levert echt maatwerk en is erg bekwaam als loopbaancoach.
K.W. - 2020 

"Tonny is een ervaren recruiter die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen op het vakgebied recruitment en de arbeidsmarkt binnen de zorg. Zij heeft recruitment bij UMC Utrecht met frisse energie gemoderniseerd en als professie neergezet. Haar talent om anderen bewust te maken van inzet van collega's als ambassadeur heeft een omslag in aanpak veroorzaakt. In de uitvoering van recruitment zet ze de sollicitant centraal. In de samenwerking met vacaturehouders en andere collega's is ze zeer dienstverlenend en een fijne collega om mee te werken."
Alina Jansen - Adjunct Directeur P&O a.i. - UMC Utrecht januari 2019 

"In de afgelopen 5 jaar heeft Tonny Keijers diverse werving en selectie opdrachten voor Laurens uitgevoerd op directie- en managementniveau. Zij heeft dat gedaan namens de HR afdeling van Laurens. Haar professionele inbreng in combinatie met de kennis en werkprocessen van onze eigen HR afdeling, is door de werkwijze van Tonny een goede keuze gebleken. Tonny werkt zeer klantgericht, zorgvuldig en integer. Ze schenkt aandacht aan alle fases van het traject: van intake tot en met nazorg. Dat is des te belangrijk aangezien ook interne kandidaten betrokken waren bij enkele procedures. Tonny is vooral gericht op resultaat en op de betrokken mensen. Als opdrachtgever is het erg prettig om met haar samen te werken aan een gedeeld belang."
Anne Marie Vetten - Manager PO&O, Laurens - 2016

Kandidaat werving & selectie opdracht Managers Wonen met Zorg Laurens
"De kracht van Tonny Keijers is wat mij betreft de persoonlijke benadering en haar uitstekende voorbereiding. Zij is goed op de hoogte van de vraag van haar opdrachtgever, maar leeft zich ook in in de mogelijkheden van de kandidaten. Ze zet zich in om de match tot een succes te maken en is daarbij kritisch naar beide partijen. Geen moeite is Tonny teveel om je tijdens het traject met raad en daad bij te staan.
Bijkomend voordeel voor mij is dat het ook een succesvolle match bleek te zijn en ik er een leuke baan aan over heb gehouden. Verrast was ik door de nazorg van Tonny. Na drie maanden hebben we mijn ervaringen uitgebreid geëvalueerd. Kortom; ik kan Tonny Keijers Select iedereen aanraden."
Christien Baas - Borsje - Manager Wonen met Zorg locatie Liduïna, Laurens Rotterdam - 2016 

"In juli 2016 ben ik gestart met een sollicitatietraining bij Tonny Keijers. Na 9 jaar kwam ik weer onverwachts zonder werk en wilde ik graag ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte baan. Tonny heeft mij op weg geholpen door goed te luisteren en gericht advies te geven. Daarnaast is Tonny oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee. Via haar uitgebreide netwerk komt ze ook regelmatig met geschikte vacatures waarop je kunt reageren. Mede door haar ondersteuning heb ik nu binnen 2 maanden weer een geschikte baan gevonden!"
Gea van Rijsbergen - directiesecretaresse - oktober 2016 

Werving & selectie opdracht tijdelijk manager Primair Proces.
"Toen we, door overmacht, acuut verlegen zaten om een goede manager hebben we Tonny gevraagd om ons daar bij te ondersteunen. Dat is een mooi afgestemd traject geworden waarbij Tonny heel goed voorwerk heeft gedaan en wijzelf het tweede deel van de procedure uit konden voeren. Dat is echt het goede maatwerk! Wij zijn blij met de nieuwe manager en de manager werkt met plezier voor onze organisatie!"
Gerda Huijbregts, bestuurder Combinatie Jeugdzorg - 2016 

Werving & selectie opdracht Managers Thuiszorg (tactisch niveau).
"Tonny doet géén kunstje. Ze verdiept zich echt in wat er nodig is en selecteert enkel de mensen die hieraan voldoen. Ze gaat goed de diepte in en levert gedegen werk af" 
Heleen Post - directeur Thuiszorg Laurens - 2015

"Ik vind het knappe van Tonny dat ze geen standaard traject biedt. Ze luistert heel goed naar wat je zelf kunt en zoekt samen met je wat voor jou nodig is. Maatwerk dus! Bij mij was dit het concreet maken van mijn vele plannen en een zetje richting 'doen'. Samen voorbereiden en dan erop af! En met succes. Na twee maanden was ik alweer aan het werk!"  
Ilse Peperkamp - Zorgbelang Brabant - 2015

"Tonny is zowel voor mij als bestuurder van Robuust als voor medewerkers van Robuust die als gevolg van een forse reorganisatie de organisatie moesten verlaten een waardevol sparringpartner geweest. Integer, deskundig, betrokken en stevig zijn voor mij belangrijke trefwoorden, die maken dat ik haar zeker weer in zou huren als ik met een vergelijkbaar vraagstuk zou moeten dealen." 
Joos Vaessens - directeur a.i. Robuust - 2012 - 2014

"In mijn zoektocht naar een wending van mijn carrière heb ik Tonny leren kennen als een kundige en betrouwbare vrouw. De tools die zij ter beschikking stelt, maar vooral ook de gesprekken die wij gevoerd hebben, hebben mij enorm geholpen om richting te geven aan mijn verdere loopbaan. Tonny is niet alleen een erg goede loopbaanbegeleider, maar is vooral ook als coach zeer vaardig. Zij is sterk in het laveren tussen de opdracht die de klant haar stelt en het menselijk aspect van de werknemer om wie het gaat. 
Ik heb met hulp van Tonny inzicht gekregen in mijn eigen kwaliteiten en persoonlijke eigenschappen, waardoor de keuze voor een vervolgcarrière min of meer vanzelfspreken werd."  Lucia Walter - Stichting Robuust - 2014 

"Afgelopen jaar heb ik loopbaanbegeleiding gehad van Tonny. Vanwege een reorganisatie binnen de organisatie waar ik werk, was het noodzakelijk om te solliciteren naar een nieuwe functie. Ik twijfelde erg of deze functie paste bij mijn dromen, ambities en kwaliteiten. Tonny heeft mij geholpen om duidelijkheid te krijgen rondom deze zaken. De grote brei van onzekerheid en onduidelijkheid werd veranderd in concrete vragen waarover ik kon nadenken. Ik vind Tonny betrokken, laagdrempelig, dichtbij en doortastend in haar manier van begeleiden. Daarnaast heeft zij haar netwerk voor mij open gesteld. Tonny heeft mij aan het werk gezet en er voor gezorgd dat ik veel scherper heb gekregen waar ik voor sta en waar ik naar toe wil. Ik ben aangenomen in een nieuwe functie en voel me er als een vis in het water!" 
Suzanne Wortman, wijkmanager bij ORO - 2014

"Begin 2014 heb ik een aantal workshops en gesprekken gehad bij Tonny. Mede hierdoor is het mij gelukt om binnen korte tijd een mooie passende baan te vinden. Tonny is professioneel, laagdrempelig, meedenkend, energiek en vooral een heel plezierige sparringpartner."  
B.M. - Robuust - 2014 

"Tonny heeft voor MEE WB een uitstekende job vervuld bij de werving & selectie van o.a. een directie-assistent. Na een aantal vruchteloze pogingen om de juiste man/vrouw te werven is Tonny ingeschakeld en het was meteen raak. Tonny weet goed scherp te krijgen wat de organisatie vraagt en nodig heeft. Zij beschikt over een groot aantal kanalen en goed inzicht in welke kandidaat hiermee matcht. Zij doet dit bovendien op een prettige, aansprekende wijze." 
Marlies Hoosemans - bestuurder MEE West-Brabant - 2011/2012 

"Bij werving en selectie van teamleidinggevende heeft Tonny laten zien een deskundige bijdrage te kunnen leveren. Zij heeft een goed oog voor de 'fit' van de kandidaat met het profiel van de functie. Ze combineert zorgvuldigheid, voortvarendheid, menselijk maat, zakelijkheid, structuur en creativiteit tot een unieke mix, waardoor haar inzet garant staat voor een optimaal resultaat."
Marga van Poppel – interimmanager de Breedonk - 2011

"Tonny Keijers heeft afgelopen jaar meermaals personeel geworven voor de afdeling Klinische Genetica van het AMC. Daar waar de eigen organisatie moeite had met het werven van personeel kon Tonny op korte termijn gekwalificeerd personeel werven. Haar manier van werken heb ik als zeer professioneel ervaren."
Marcel Mannens – Hoofd Laboratorium DNA-Diagnostiek AMC – 2011/2012

'Ik heb duidelijkheid over de rode lijn in mijn loopbaan en helderheid met betrekking tot de soort functie die ik wil. Ik ben bewuster geworden. Dit traject heeft mijn zoektocht naar een nieuwe functie en toekomst richting gegeven.'
K.v.R. – 2012

"In de gesprekken met Tonny Keijers heb ik geleerd om door een andere bril naar mijn brief en CV te kijken. Niet meer vanuit het perspectief van wat ik zelf allemaal belangrijk vind om te vermelden, maar vanuit het perspectief van de potentiële werkgever/W&S-consultant. Dat maakt mijn brief en CV véél korter (dat kan dus tóch...) en krachtiger. En blijkbaar ook overtuigender, want mijn acquisitie en sollicitaties zijn sindsdien veel succesvoller!"
Ruud Kuhn - interim-secretaris - augustus 2012

"Ik vind de oefeningen van de loopbaanscan en de gesprekken zeer zinvol. Ze geven je een nog beter inzicht in jezelf, bevestigen je sterke punten en bieden ruimte en handvatten voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Tonny komt met vragen die ik mij niet automatisch stel en ze vraagt goed door, zodat ik verder aan het denken wordt gezet. Het totaal heeft mij veel zelfinzicht opgeleverd. Ik voel de ruimte en het enthousiasme om iets nieuws te zoeken en een andere weg in te slaan".
K.V. – 2012

"Goed luisterend en meedenkend over de vragen waar ik mee zit. Op eigen initiatief oplossingen aandragend. Je verbindt je prima en professioneel met mij als klant en je doet hetzelfde met de medewerker, waarbij je ook je persoonlijke warmte de ruimte geeft in het contact. Ik ervaar jouw werkwijze als prettig. Hetzelfde geldt voor de respons die ik van medewerkers krijg. Iedereen die contact heeft gehad komt enthousiast terug. Je verkoopt ook geen lucht en dat spreekt mij heel erg aan."
Senior personeelsadviseur – overheidsorganisatie - 2012

"Ik kan je zeggen dat ik me dankzij ons gesprek sterker in mijn schoenen voel staan voor een sollicitatiegesprek dan voorheen. Ik heb nuttige tips van je gekregen en daar ga ik zeker mee aan de slag. Dat is prettig."
K.v.R. – 2012

Voor wie ik heb gewerkt