logo grijs
Werving & Selectie
Recruitment
Loopbaanbegeleiding
Outplacementbegeleiding
silouette

Over Tonny Keijers

tonny keijersHet werven van nieuw personeel voor organisaties, het zoeken én vinden van nieuw werk voor individuen en alles wat daarmee te maken heeft, vind ik interessant. Dit werk doe ik al jaren met veel plezier en daarom deel ik graag mijn kennis en kunde.

Ik ben een specialist in de bemiddeling en begeleiding van staf, management en professionals in de sectoren zorg, welzijn, onderwijs en overheid. 

De interactie tussen mens, werk, organisatie en arbeidsmarkt vormt de rode draad in mijn loopbaan. Elke sector en elke organisatie heeft een eigen dynamiek, een eigen cultuur, een eigen ontwikkeling. Elk individu heeft een eigen karakter, een eigen ontwikkeling, een andere achtergrond, een apart vakgebied. Wat vindt die persoon belangrijk in deze fase van zijn of haar leven? Dát maakt mijn werk interessant en uitdagend.

Gedurende mijn loopbaan heb ik in diverse functies gewerkt. De rollen van manager, recruiter, adviseur, leidinggevende, interim, coach, lid raad van commissarissen, projectleider en trainer zijn mij bekend. Deze ervaringen neem ik uiteraard mee in mijn werk.

Door al die activiteiten heb ik niet alleen vele kanten van diverse organisaties gezien, ik heb ook een groot netwerk opgebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat samenwerking altijd toegevoegde waarde oplevert. Regelmatig werk ik daarom samen met andere ZP'ers, W&S- en loopbaanbureaus. Ook ben ik een actief netwerker en mijn netwerk zet ik graag in voor mijn klanten.

Ik zie zowel opdrachtgevers als kandidaten en deelnemers als mijn klanten. Een goede match en twee tevreden klanten aan weerszijden, dat is mijn streven.

nolocIk ben geregistreerd bij de Noloc (Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals) en ik werk volgens de beroepscode van de Noloc.

nvpIk ben aangesloten bij de NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling) en werk volgens de sollicitatiecode van de NVP.

Meer weten over mijn loopbaan? Kijk dan op mijn LinkedIn–profiel.
Of neem vrijblijvend contact met mij op. 

Klanten aan het woord
Mijn partners