logo groen
Werving & Selectie
Recruitment
Loopbaanbegeleiding
Outplacementbegeleiding
silouette

Referenties

Onderstaand treft u referenties aan van klanten waarvoor ik Werving & Selectie-opdrachten heb uitgevoerd.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

Werving & Selectie tijdelijk manager Primair Proces Jeugdzorg
"Toen we, door overmacht, acuut verlegen zaten om een goede manager hebben we Tonny gevraagd om ons daarbij te ondersteunen. Dat is een mooi afgestemd traject geworden waarbij Tonny heel goed voorwerk heeft gedaan en wij zelf het tweede deel van de procedure uit konden voeren. Dat is echt het goede maatwerk! Wij zijn blij met de nieuwe manager en de manager werkt met plezier voor onze organisatie!"
Gerda Huijbregts, bestuurder Combinatie Jeugdzorg - 2016 

Werving & Selectie Managers Thuiszorg.
"Tonny doet géén kunstje. Ze verdiept zich echt in wat er nodig is en selecteert enkel de mensen die hieraan voldoen. Ze gaat goed de diepte in en levert gedegen werk af" 
Heleen Post - directeur Thuiszorg Laurens Rotterdam - 2015

"Tonny heeft voor MEE WB een uitstekende job vervuld bij de werving & selectie van o.a. een directie-assistent. Na een aantal vruchteloze pogingen om de juiste man/vrouw te werven is Tonny ingeschakeld en het was meteen raak. Tonny weet goed scherp te krijgen wat de organisatie vraagt en nodig heeft. Zij beschikt over een groot aantal kanalen en goed inzicht welke kandidaat hiermee matcht. Zij doet dit bovendien op een prettige, aansprekende wijze."  Marlies Hoosemans - bestuurder MEE West-Brabant - 2011/2012

"Bij werving en selectie van teamleidinggevende heeft Tonny laten zien een deskundige bijdrage te kunnen leveren. Zij heeft een goed oog voor de 'fit' van de kandidaat met het profiel van de functie. Ze combineert zorgvuldigheid, voortvarendheid, menselijk maat, zakelijkheid, structuur en creativiteit tot een unieke mix, waardoor haar inzet garant staat voor een optimaal resultaat."
Marga van Poppel – interimmanager de Breedonk - 2011

"Tonny Keijers heeft afgelopen jaar meermaals personeel geworven voor de afdeling Klinische Genetica van het AMC. Daar waar de eigen organisatie moeite had met het werven van personeel kon Tonny op korte termijn gekwalificeerd personeel werven. Haar manier van werken heb ik als zeer professioneel ervaren."
Marcel Mannens – Hoofd Laboratorium DNA-Diagnostiek AMC – 2011/2012

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Stuur een e-mail of bel mij op 06 246 77 328.