logo grijs
Werving & Selectie
Recruitment
Loopbaanbegeleiding
Outplacementbegeleiding
silouette

Naar ander werk

Heb je ontslag gehad vanwege een reorganisatie?
Of ben je 'in goed overleg uit elkaar gegaan'?
Zoek je al lange tijd en wil het niet lukken?

Ga niet bij de pakken neerzitten en zorg zelf voor een positieve wending. Ik kan je helpen om (nieuwe) keuzes te maken en de juiste aanpak te vinden. Je weet misschien al veel over 'solliciteren'. Ik vul juist dat aan wat je nog niet weet of wat beter kan.

Misschien heb je vragen over je Curriculum Vitae, je sollicitatiebrief, netwerken, het gebruik van sociale media of jouw profiel op LinkedIn. Maar ik kan je ook helpen bij een onderzoekje naar waar jouw kansen en mogelijkheden liggen op de arbeidsmarkt, hoe je jouw persoonlijke presentatie kunt verbeteren of je een opleidingsadvies geven. Net wat jij nodig hebt om die nieuwe baan te bemachtigen.
Op weg naar een optimale presentatie op de arbeidsmarkt en die nieuwe baan!

"Ik vind het knappe van Tonny dat ze geen standaard traject biedt. Ze luistert heel goed naar wat je zelf kunt en zoekt samen met je wat voor jou nodig is. Maatwerk dus! Bij mij was dit het concreet maken van mijn vele plannen en een zetje richting 'doen'. Samen voorbereiden en dan erop af! En met succes. Na twee maanden was ik alweer aan het werk!"
Ilse Peperkamp - Zorgbelang Brabant - 2015 

Meer informatie of een afspraak maken?

Stuur een mail of bel mij op 06 – 246 77 328.

Betaalt jouw werkgever voor outplacementbegeleiding?